Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών κατα την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου στην Ανδρώα Κοινοβιακή Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Ερυθρών




  • Την Δευτέρα 5 Αυγούστου και ώρα 20:30 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία επί τη Εορτή της Μεταμόρφωσης του Κυρίου μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας θα προσφερθεί σε όλους Τράπεζα (ψαράκι μιας και το σηκώνει η ημέρα).

 Το απόγευμα της ίδιας ημέρας δεν θα τελεσθεί η Παράκληση της Παναγίας.


  • Οδοιπορικό της Παναγίας :

Την Τρίτη 13 Αυγούστου και ώρα 21:00 έως 3:30 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην συνέχεια θα προσφερθεί φαγητό και κέρασμα για τον κόπο της Αγρυπνίας αλλά και της οδοιποριας οπου θα ξεκινήσει στις 4:30π.μ.με προορισμό τον κεντρικό Ιερό Ναό των Ερυθρών.Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες για την ευπρεπή ενδυμασία(ο καθένας γνωρίζει πως πρέπει να προσέλθει στο Μοναστήρι αλλα κυρίως στην εορτή της Παναγίας της Παραμυθίας)υπενθυμίζουμε για όσους έρθουν πρώτη φορά να έχουν μαζί τους μπουφάν και ζακέτες.


  • 15 Αυγούστου το πρωΐ 5:30 εως 9:00 Θεία Λειτουργία επι τη Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.



  • Την Κυριακή 18 Αυγούστου και ώρα 18:30 Θα γίνει η επιστροφή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παραμυθίας απο τον κεντρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ερυθρών προς στην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Ερυθρών με τα οχήματα.
Αφού γίνει η υποδοχή στην Ιερά Μονή θα τελεσθεί και η Παράκληση της Παναγίας.Στην συνέχεια θα προσφερθεί κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας εδώ

Διαβάστηκαν περισσότερο..